Open/Close Menu

La Mostra d’Igualada s’ha adherit a la celebració del Dia Mundial del Teatre Infantil i Juvenil el 20 de març, un esdeveniment que se celebra arreu del món en reconeixement al paper cabdal que el teatre pot representar en les vides dels espectadors i productors joves.

Per això, com a mercat estratègic de les arts escèniques per a tots els públics a Catalunya, organitza per segon any consecutiu un acte que aglutina tot el sector. Cada any l’acull un escenari diferent, sempre vinculat a la programació familiar. Enguany tindrà lloc dimarts 20 de març, a les 12h, al SAT! Sant Andreu Teatre de Barcelona.

Llegirem el missatge de la diada d’ASSITEJ (Associació Internacional de Teatre per a la Infància i la Joventut) en presència de les autoritats, companyies programades, entitats i institucions del sector i els mitjans de comunicació, i farem una foto de família que donarà el tret de sortida de la 29a edició de La Mostra d’Igualada.

Missatge del dia Mundial 2018 ASSITEJ.pdf

 


/wp-content/uploads/2017/04/faldo_logos_web.jpg
© 2018 LA MOSTRA D'IGUALADA - Fira de teatre infantil i juvenil.  © Ajuntament d'Igualada   -   Avís Legal   -   Segueix-nos a: