A través de la pàgina web de La Mostra

A partir del 13 de març ja es poden adquirir en línia les entrades per la 28a edició de La Mostra d’Igualada. Consulteu la programació, trieu els espectacles i aconseguiu les entrades aquí.

A partir del 25 de març es podran comprar a taquilla. El cap de setmana del 25 i 26 de març, a les taquilles del Teatre Municipal l’Ateneu (passatge d’en Vives). Durant la fira, del 30 de març al 2 d’abril, a les taquilles de La Mostra situades a la plaça de Cal Font.

L’espectacle inaugural ‘El buit’ de la cia. Estampades/Impàs Dansa és gratuït, però amb aforament limitat. És imprescindible disposar d’entrada, que es pot recollir a taquilla a partir del 25 de marçAtenció! Només es repartirà un màxim de 4 invitacions per persona.

Les entrades dels espectacles que es duran a terme al Kiosk del Rec, La Cotonera i el Celler del Sindicat només es podran adquirir al mateix espai d’actuació des d’una hora abans de l’inici de la funció.


/wp-content/uploads/2017/03/franja_logos_2017.png
© 2017 LA MOSTRA D'IGUALADA - Fira de teatre infantil i juvenil.  © Ajuntament d'Igualada   -   Avís Legal   -   Segueix-nos a: