Concurs d’aparadors

Els comerços es vestiran de Mostra

Igualada viu intensament La Mostra. Per això, entre el 24 de març i el 2 d’abril, les botigues decoraran els seus aparadors amb motius relacionats amb la imatge d’enguany: la “monstra” i els personatges imaginaris que l’envolten (uns ratolins, un conill, una aranya, un chihuahua…). La iniciativa s’emmarca en el 5è Concurs d’aparadors de La Mostra d’Igualada convocat per l’Ajuntament per tal de dinamitzar l’activitat comercial de la ciutat.

Els guardons d’aquesta edició són: un primer premi valorat amb 500 euros, un segon amb 300 euros i un tercer que consistirà en la gravació i emissió d’una falca publicitària a Ràdio Igualada.

El jurat estarà format per representants vinculats a la fira i al món de l’art i valorarà l’originalitat, la qualitat artística, el disseny i el grau de vinculació amb el tema del concurs.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden formalitzar per Internet, a través del portal e-tràmits de l’Ajuntament d’Igualada, per correu electrònic a l’adreça comercsantagusti@aj-igualada.net  o de forma presencial, entregant la butlleta adjunta a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, Dr. Mercader, 3 o a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Igualada, pl. de l’Ajuntament, 1.

El període d’inscripció es tancarà el 19 de febrer de 2017 a les 24 h.

Bases del concurs i butlleta d’inscripció