La Llotja

Espai de negoci exclusiu per a professionals de La Mostra d’Igualada. Un punt de trobada, d’intercanvi d’informació i d’establiment de contactes entre els diversos agents del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

  La Llotja, espai de negoci  

 

La Llotja és un espai de negoci diàfan, atractiu, obert i sense barreres per afavorir el contacte entre els professionals assistents a Igualada. Amb el seu format vol dinamitzar encara més l’activitat professional que es desenvolupa durant els dies de la fira.

 

  Entaula’t a La Llotja  

 

La Llotja compta amb una zona central de taules de reunions a disposició dels professionals inscrits a La Mostra d’Igualada. A més, aquestes taules es poden reservar durant algunes franges horàries, és a dir, es podran haver sol·licitat prèviament –i de forma gratuïta- per dur-hi a terme reunions o trobades concertades o bé per rebre en el moment els visitants de La Llotja.

Durant les franges horàries de taules reservades, sempre hi haurà algunes taules de lliure disposició. Fora de les franges horàries reservades, les taules estaran lliures i obertes a tots els professionals acreditats que necessitin un espai on reunir-se.

 

  Més espais i serveis  

 

A més de la zona amb taules de reunions, La Llotja també disposa dels següents espais i serveis:

 

  • Recepció i acreditació de programadors i companyies participants.
  • Zona de descans amb sofàs on poder relaxar-se i tenir trobades més disteses.
  • Servei exclusiu de cafeteria amb preus especials per a tots els professionals.
  • Sala d’activitats paral·leles i presentacions, adjacent a La Llotja, on s’hi duran a terme les activitats per a professionals organitzades per la fira. També es podrà sol·licitar gratuïtament per realitzar-hi presentacions.
  • Zona de treball per poder utilitzar l’ordinador portàtil o recarregar dispositius mòbils.
  • Zona amb bústies per a programadors per tal que les companyies –participants o no a La Mostra- puguin dipositar informació dels seus espectacles.
  • Servei de wi-fi gratuït.
  • Informació de les entitats participants en les taules reservades i de les activitats per a professionals.
  • Facilitats d’aparcament al pàrquing de Cal Font: comprant la targeta Saba Multidia 3 dies per 12,90€ o 4 dies per 16,75€ sempre IVA inclòs (utilitzable les 24 hores sempre que hi hagi places d’aparcament disponibles). La targeta només es podrà comprar en el mateix pàrquing a l’arribada.