El teatre és… Expressa’t!

Ens connecta… Propostes inesperades… Benvinguts al país de la imaginació… Idees que t’esperen… Et transporta… Espectadors curiosos… T’alimenta… Construeix… Ara i aquí… Atura’t… Ens fa créixer… Dona joc… La curiositat en escena.

Repartirem uns cartrons gegants amb un interrogant a l’aire entre els alumnes de les escoles d’Igualada perquè participin al joc de continuar el cartell d’enguany. Els convidarem a expressar què representen per a ells o què els aporten les arts escèniques. El resultat s’exposarà a la Sala Municipal d’Exposicions del 10 al 29 d’abril sota el títol ‘Què és per tu el teatre?’.

 

Sala Municipal d’Exposicions

Del 10 al 29 d’abril

De dimarts a divendres de 19h a 21h

Dissabtes i diumenges d’11h a 14h i de 18h a 21h

 

L’exposició s’emmarca dins un conjunt d’accions perquè tothom expressi el seu significat particular de teatre (els comerciants ho faran a través de la decoració dels seus aparadors en el sí del 6è Concurs d’aparadors Comerç de La Mostra) o el que els hauran aportat els espectacles. En aquest sentit, el públic podrà dir-hi la seva a la sortida de cada espectacle escrivint o dibuixant la pregunta que els ha generat l’obra, donant continuïtat a les preguntes que hauran formulat les companyies programades a través de les xarxes socials. Hi podrà participar tothom, ja sigui físicament a través dels cartrons i/o digitalment amb les etiquetes #empregunto i #mostraigualada.