A favor dels drets dels infants

En el marc de La Mostra SOLIDÀRIA, enguany iniciem una campanya de suport a l’ONG Save the Children, que treballa amb infants refugiats als seus països d’origen, al llarg de tota la ruta que estan seguint i als països de destinació.

La voluntat de La Mostra d’Igualada és establir, cada any, aliances amb organitzacions que treballen pels drets dels infants.

 

L’aportació econòmica es podrà tramitar en línia al mateix moment d’adquirir les entrades (donatiu íntegre, sense costos de comissió) o bé físicament a les taquilles.

També la pots fer ara mateix aquí:

 

En suport als nens i nenes refugiats

Més de 36.000 persones gaudeixen de les arts escèniques per a tots els públics durant La Mostra d’Igualada i milers i milers més ho fan al llarg de l’any amb les programacions dels teatres i festivals d’arreu de Catalunya. Sobretot, són nens i nenes. Molts hi van amb l’escola i, el cap de setmana, amb la família. Però no tots els infants tenen la mateixa sort. N’hi ha que no poden accedir a la cultura perquè no tenen ni tan sols les necessitats primàries cobertes.

 

 

 

 

 

 

Save the Children treballa amb infància refugiada des del 1919, fa gairebé un segle. Precisament, la fundadora, l’anglesa Englantyne Jebb, va començar el projecte recollint ajuda per nens refugiats de la Primera Guerra Mundial a Europa.

En el cas de la crisi de refugiats actual, l’organització duu a terme una multitud de projectes a països d’origen i destí, atenent centenars de milers de nens i nenes i les seves famílies. Als països dels que fugen (Síria, Nigèria, Somàlia, Sudan, Líbia i l’Iraq) els proporcionen suport emocional, sanitari, alimentari i educatiu. Els acompanyen en els països en ruta (Turquia, Egipte, Hongria, Itàlia, Grècia i Sèrbia) garantint la protecció sempre que sigui possible. Ho fan també durant la seva travessia pel Mediterrani amb el vaixell de recerca i rescat, el Vós Hestia, que en els dos primers mesos de funcionament ha rescatat 2.700 persones, incloent 400 nens (el 80% dels quals viatjaven sols). També actuen als països de destinació (Itàlia, Noruega, Suècia, Finlàndia, Alemanya i Espanya) per assegurar que tinguin accés a cures i suport.

Comptem amb tu perquè més nens i nenes puguin, també, veure el món amb uns altres ulls.

 

Amb el suport de 4tickets