Flyer La Mostra JOVEEts jove???

La 26a edició de La Mostra d’Igualada aposta decididament pel públic juvenil (12-16 anys). Per això, hem programat espectacles i activitats adreçats específicament a aquest col·lectiu.

Tots ells s’engloben dins La Mostra JOVE, una nova secció de la fira amb logotip i hashtag propi: #mostraJOVE

Descarrega’t el Flyer La Mostra JOVE!

 

 

12 espectacles per a tu!

Tots els espectacles de l’Itinerari 3: Per als joves (12-16 anys), i dos més de l’Itinerari 4: Per a tothom, però especialment recomanats per als joves:

3, 2, 1…zero! Contra la violència de gènere (La Jarra Azul)

JO: 6 (La Jove de la Galeria)

Ricard de 3r (À trois teatre)

BR2 (Brodas Bros) -espectacle inaugural-

Molière la balla (La Rita Produccions)

Marabunta (Guillem Albà & The All In Orchestra) -espectacle de cloenda-

Txatarra (Malas Compañías)

Delikatessen concert (Delikatessen)

Mundos de Papel (Vol’e Temps)

OOups! (Cia. Jordi L. Vidal)

The Incredible Box (Cia. La Tal)

Enfila S.A. (Cia Estampades)

Concurs de “selfies”

Fes-te un selfie en què se’t vegi amb algun element dels 12 espectacles amb segell JOVE. Te’l pots fer amb la companyia, el cartell, les entrades, l’escenografia… el que vulguis! Penja la foto a les xarxes socials amb el hashtag #mostraJOVEselfie i optaràs al sorteig d’un val del 40% de desecompte a la botiga de roba Snow Fun (c/ del Roser 15, Igualada). Així de fàcil! Quantes més fotos, més possibilitats!

I Concurs de crítica teatral

La Mostra d’Igualada i el portal de recomanacions d’arts escèniques Recomana.cat convoquem el I Concurs de crítica teatral en dues categories: infantil (10-12 anys) i juvenil (13-16 anys). Revaloritza la teva mirada crítica com a espectador i pren consciència que tu també pots ser prescriptor! Consulta les bases del concurs.

Taula rodona: “Per què els joves no van al teatre?”

És un fet que els joves cada cop s’allunyen més del teatre. Per què? Volem parlar-ne en un debat distès amb entitats vinculades al teatre juvenil i actors de les companyies joves que actuaran a La Mostra. És obert a tots els joves que vulgueu dir-hi la vostra, veniu! Us volem escoltar!

Dijous 16 d’abril, de 15:30h a 17:00h, Biblioteca Central d’Igualada

Més informació aquí.