Durant els dies de La Mostra, la ciutat d’Igualada pren el carrer i, any rere any es mantenen accions arrelades entre els igualadins i les igualadines com ara penjar domassos de La Mostra d’Igualada als balcons o degustar “les galetes de La Mostra d’Igualada” elaborades per la Pastisseria Pla. A més es realitzen diferents activitats culturals coincidint amb els dies de la fira.

 

  III Concurs d’aparadors “Comerç de La Mostra d’Igualada”  

 

II Concurs d'aparadorsL’Ajuntament d’Igualada convoca el tercer Concurs d’Aparadors Comercials del 13 al 19 d’abril amb motiu de La Mostra. La iniciativa vol dinamitzar el comerç local i fer-lo partícip de la fira vestint-lo de manera especial per a l’ocasió. Una manera de fomentar l’esperit lúdic, festiu i creatiu dels igualadins i el públic que assisteix a La Mostra.

En el concurs hi poden participar tots els comerços d’Igualada que decorin el seu aparador amb motius relacionats amb el món del teatre orientat als infants i els joves. Enguany s’atorgaran tres premis. El primer estarà dotat amb 500 euros, el segon premi rebrà una dotació de 300 euros i el tercer consistirà en la gravació i emissió d’una falca publicitària a l’emissora municipal Ràdio Igualada.

Tots els comerciants que hi vulguin participar poden formalitzar la inscripció AQUÍ, per correu electrònic a comercsantagusti@aj-igualada.net, o entregar les butlletes emplenades a l’Oficina del Programa de Millora del Barri de Sant Agustí (Plaça de la Creu, 18) o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Igualada (Plaça de l’Ajuntament, 1). El període d’inscripció es tancarà el dia 27 de febrer.

Tríptic III Concurs d’Aparadors
Butlleta d’inscripció III Concurs d’Aparadors

 

Exposició “La memòria de les arts efímeres. Documentar el passat per construir el futur”  

 

Exposició “Memòria de les Arts Efímeres" Coincidint amb La Mostra, arriba a Igualada l’exposició itinerant “La memòria de les arts efímeres” que mostra imatges de diferents col·leccions referents a un espectacle o artista del Museu de les Arts Escèniques. Un petit viatge a través de 6 espectacles (entre finals dels XIX i la transició democràtica) dels quals el Museu de les Arts Escèniques ha recollit, documentat i preservat documentació diversa.

Ho organitza: Diputació de Barcelona – Institut del Teatre i Ajuntament d’Igualada

Del 8 al 19 d’abril. Sala Municipal d’Exposicions (c/ Garcia Fossas, 2. Pl de la Creu – c/ Nou) Inauguració: 16 d’abril a les 19.30h

Horari: De dimarts a divendres de 19 a 21h / Dissabtes i diumenges d’11 a 14h i de 18 a 21h

 

  3a Mostra d’Artesania  

 

2a Mostra d'artesaniaL’eix comú de la Mostra d’Artesania continua essent la mainada. Es comptarà amb diversos artistes i artesans que oferiran demostracions i tallers gratuïts.

 

Dissabte i diumenge a la Plaça de la Creu d’Igualada. De 10 h a 21 h