Open/Close Menu
Aparador guanyador 1r Concurs aparadors 2014 Texpi La Mostra

L’Ajuntament d’Igualada convoca de nou el concurs d’aparadors per fomentar la participació del comerç de la ciutat durant La Mostra.

Com a novetat, enguany hi ha un nou premi atorgat pel públic. L’Ajuntament de la capital de l’Anoia, convoca el segon Concurs d’Aparadors de comerç entre l’11 i el 30 d’abril en ocasió de La Mostra d’Igualada – Fira de Teatre infantil i juvenil, que enguany celebrarà la 25a edició del 24 al 27 d’abril. El consistori, amb aquesta iniciativa, vol dinamitzar el comerç local i fer-lo partícep de la Fira vestint-lo de manera especial per a l’ocasió. Una forma de fomentar l’esperit lúdic, festiu i creatiu tant dels habitants com del públic que cada any arriba a Igualada per gaudir del teatre per a públic familiar. Enguany s’atorgaran dos premis: Premi al millor aparador, que consistirà en la producció i disseny d’un cartell publicitari del comerç guanyador i la seva exposició a la ciutat. I com a novetat, el Premi especial del públic, que consistirà en la gravació i emissió d’una falca publicitària a Ràdio Igualada. Aquest premi es podrà votar a través de la pàgina de facebook de La Mostra d’Igualada.


/wp-content/uploads/2018/04/logos_web_2018_2.jpg
© 2018 LA MOSTRA D'IGUALADA - Fira de teatre infantil i juvenil.  © Ajuntament d'Igualada   -   Avís legal   -   Segueix-nos a: