Open/Close Menu
Espectadors a La Mostra d'Igualada 2015
  • S’han premiat sis autors, tres en la categoria infantil i tres en la juvenil
  • Les crítiques han estat valorades pels crítics de Recomana i les guanyadores poden llegir-se online

La Mostra d’Igualada i Recomana, Associació per a la promoció de les arts escèniques, integrada per més de 40 crítics del país han fet públics, aquest dimarts, els guanyadors del I Concurs de crítica teatral de la fira convocat en les categories infantil i juvenil.

Els igualadins Martí Rossell Pelfort, de 12 anys, i Marina Diaz Forn, de 15 anys, han guanyat els primers premis per la seva crítica dels espectacles ‘Monstres’ de la companyia Aflel i ‘Ricard de 3r’ d’À trois teatre, respectivament.

El segon i tercer classificats en la categoria infantil són Biel Rossell Pelfort i Cristina Batalla Vilà, mentre que en la categoria juvenil, Marta Aloy Jorna i Georgina Martí Figueras han quedat en segona i tercera posició.

Els guardons consisteixen en vals de compra dotats en 100, 50 i 25 euros, en funció de la classificació, gentilesa de les llibreries Abacus Cooperativa, Aqualata i Cal Rabell. Els premis s’atorgaran personalment el proper divendres, a partir de les 18h, a cadascuna de les botigues.

El jurat del concurs, format per Belen Ginart, Juan Carlos Olivares i Jordi Bordes, ha valorat molt positivament “l’exercici de racionalització i redacció dels autors en condensar l’emoció d’un espectacle amb un text propi”. Segons l’elenc de crítics de Recomana, “el públic s’està erigint a dia d’avui com una veu prescriptora més i és molt saludable que, des que és petit, s’incentivi la seva mirada externa perquè pugui valorar una disciplina artística”.

Les crítiques guanyadores s’han publicat al web de La Mostra (<a title="I Concurs de crítica teatral" href="http://lamostraigualada 5mg cialis online.cat/i-concurs-de-critica-teatral/” target=”_blank”>aquí) i a la secció Noves Veus de Recomana.cat.


/wp-content/uploads/2018/04/logos_web_2018_2.jpg
© 2018 LA MOSTRA D'IGUALADA - Fira de teatre infantil i juvenil.  © Ajuntament d'Igualada   -   Avís legal   -   Segueix-nos a: