Sol·licitar una taula reservada

Per sol·licitar una taula reservada, primer cal estar inscrit a La Mostra d’Igualada. Després s’ha omplir el formulari de reserva que podeu descarregar en el següent enllaç i enviar-lo per correu electrònic a professionals@lamostraigualada.cat. En la sol·licitud, a banda de les dades de contacte de l’entitat, cal demanar una franja horària en primera opció i dues més per si la primera estigués completa:

Descarregar sol·licitud taula reservada

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de març de 2015.

OBSERVACIONS IMPORTANTS:

  1. Per reservar una taula, cal haver-se inscrit abans a La Mostra d’Igualada. Ho podeu fer a l’apartat web d’Inscripció de Professionals, com a companyia, distribuïdor, etc. Les companyies participants a la programació de la fira, ja estan acreditades automàticament.
  2. El nombre de taules disponibles és limitat i aquestes s’atorgaran per estricte ordre d’arribada de les sol·licituds. Per això cal seleccionar una segona i una tercera franja horària, per si la primera opció ja no estigués disponible.
  3. Cada entitat només pot presentar una única sol·licitud per a una taula reservada.
  4. Un cop enviada la sol·licitud, rebreu per correu electrònic la confirmació de la reserva on hi constarà el número de taula i el dia i franja horària assignats.

Taules reservades i taules lliures

Més informació

Horaris de La Llotja i les taules

Més informació

Presentacions a La Llotja

Més informació