'Momo' Cia de Teatre Anna Roca
  • El programa permetrà visibilitzar i internacionalitzar sis companyies catalanes
  • La propera edició de FiraTàrrega tindrà lloc del 7 al 10 de setembre

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil i FiraTàrrega han iniciat una treball de coprogramació per oferir una finestra familiar a la fira de teatre al carrer, que enguany tindrà lloc a Tàrrega del 7 al 10 de setembre.

Es tracta d’un programa de visibilització i internacionalització d’espectacles familiars catalans que renoven el paradigma de les arts escèniques per a nenes i nens en base a la qualitat, la innovació, la pluralitat temàtica i els nous formats escènics.

En la seva primera edició formen part de la finestra familiar 6 espectacles: ‘Proyecto Opreso’ de DNA Cia, ‘Wetfloor’ de la Cia Cris_is, ‘Mur’ de la (Cia)3, ‘Transhumància’ de Xip Xap Teatre, ‘Sonarium’ de El Pájaro Carpintero i ‘Momo’ (versió lliure de Michael Ende) de la Cia. de Teatre Anna Roca.

La col·laboració compta amb el decidit suport del Departament de Cultura i enforteix l’efectivitat d’aquests dos mercats estratègics de les arts escèniques i de la música de Catalunya.


Write a comment:

*

Your email address will not be published.

four × one =

wp-content/uploads/2017/04/faldo_logos_web.jpg
© 2017 LA MOSTRA D'IGUALADA - Fira de teatre infantil i juvenil.  © Ajuntament d'Igualada   -   Avís Legal   -   Segueix-nos a: