Què és per tu el teatre?

Una exposició de la creativitat de les escoles d’Igualada, que han expressat gràficament la seva experiència amb les arts escèniques. Els alumnes de cada cicle de Primària (Inicial, Mitjà i Superior) han escrit, pintat, dibuixat, enganxat… plasmat, què els aporta, què senten i com viuen el teatre.

Del 10 al 29 d’abril a la Sala Municipal d’Exposicions

De dimarts a dijous: de 18:30h a 20:30h

Divendres: de 18h a 21h

Dissabtes: d’11h a 14h i de 18h a 21h

Diumenges: d’11h a 14h i de 18:30h a 20:30h

 

El teatre és… Expressa’t!

Ens connecta… Propostes inesperades… Benvinguts al país de la imaginació… Idees que t’esperen… Et transporta… Espectadors curiosos… T’alimenta… Construeix… Ara i aquí… Atura’t… Ens fa créixer… Dona joc… La curiositat en escena.

L’exposició ‘Què és per tu el teatre?’ s’emmarca dins un conjunt d’accions perquè tothom expressi el seu significat particular de teatre (els comerciants ho faran a través de la decoració dels seus aparadors en el sí del 6è Concurs d’aparadors Comerç de La Mostra) o el que els hauran aportat els espectacles. En aquest sentit, el públic podrà dir-hi la seva a la sortida de cada espectacle escrivint o dibuixant la pregunta que els ha generat l’obra, donant continuïtat a les preguntes que hauran formulat les companyies programades a través de les xarxes socials. Hi podrà participar tothom, ja sigui físicament a través dels cartrons i/o digitalment amb les etiquetes #empregunto i #mostraigualada.