Open/Close Menu
  • La fira busca joves d’entre 12 i 18 anys amb ganes d’omplir de vida L’Escorxador 
  • Dijous 15 de novembre, a les 18h, es farà la primera trobada a La Kaserna. És oberta a tothom

La Mostra d’Igualada obre un nou grup de nois i noies per muntar la #mostraJOVE

La Mostra d’Igualada torna a fer una crida als nois i noies d’Igualada i comarca d’entre 12 i 18 anys per crear un grup de joves que doti de vida La Mostra JOVE a L’Escorxador.

L’any passat van participar-hi una quinzena de joves, ideant i autogestionant l’espai. Organitzats en comissions de treball, van fer possible tot allò que volien trobar-hi: postfuncions, assajos oberts, improshows, showcases, concerts, DJ’s, exposicions, vermuts i dinars populars, una zona de relax, servei de bar, ambientació… També van imaginar i protagonitzar la imatge de La Mostra JOVE i van obrir el compte d’Instagram @joveslamostra per informar de les activitats que havien preparat.

El Grup de Participació Jove és obert a tothom. Només cal tenir ganes de voler muntar coses amb altres joves. La primera trobada serà el dijous 15 de novembre, a les 18h, a l’equipament juvenil La Kaserna. No cal inscriure’s per assistir-hi. Consistirà en una sessió informativa per explicar els objectius de la iniciativa, formar el grup i recollir les primeres idees per posar-se en marxa.

Les trobades seran mensuals i La Mostra les coordinarà a través d’una dinamitzadora juvenil que ajudarà els nois i noies a tirar endavant el projecte. L’objectiu és que els joves proposin, debatin i decideixin el què, qui, com i perquè de l’activitat paral·lela a L’Escorxador perquè es facin encara més seu l’espai i hi participin activament.

En només tres anys, L’Escorxador s’ha consolidat com l’espai propi de La Mostra JOVE amb una programació que abraça una quarantena d’espectacles i activitats distribuïts en dues sales i els patis exteriors. La programació oficial està seleccionada pel director artístic de La Mostra d’Igualada, mentre que el conjunt d’activitats paral·leles les organitzen els mateixos joves.


Write a comment:

*

Your email address will not be published.

thirteen + eight =

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

./wp-content/uploads/2018/04/logos_web_2018_2.jpg
© 2018 LA MOSTRA D'IGUALADA - Fira de teatre infantil i juvenil.  © Ajuntament d'Igualada   -   Avís legal   -   Segueix-nos a: