Taula rodona:

De què els parlem?

Divendres 31 de març a les 10:00

Lloc: Auditori del Museu de la Pell (Dr. Joan Mercader, s/n)

L’objectiu d’aquesta taula és posar el focus en les temàtiques dels espectacles per a nens i nenes i especialment en aquelles temàtiques menys tractades. Sovint evitem parlar de segons quins temes als infants, potser per sobreprotecció potser perquè no sabem com afrontar-los.

En el moment d’iniciar una creació algunes companyies opten per plantejar com a eix dramatúrgic de l’espectacle algun tema poc tractat: la mort, el dol, la guerra, la por, l’assetjament, l’Alzheimer, el culte al cos, etc..


Hi intervindran membres d’algunes companyies que presenten a la Mostra espectacles de temàtiques que van en aquesta línia: Cia. de Comediants La Baldufa, Baychimo Teatro, Markeliñe, L’Estenedor teatre, Kimani, Nus Teatre. Explicaran breument el procés creatiu i què els ha portat a tractar cadascun d’aquests temes.

També comptarem amb la presència de:

 

Laia Servera. InfoK

L’InfoK és un informatiu diari adreçat als espectadors més petits. L’actualitat diària és la mateixa pels petits i pels grans, el que canvia és la manera d’explicar-la. Com s’ho fan a l’InfoK?

 

Jordi L.Vidal

Creador i coreògraf català resident a Brussel.les. Està en plè procés creatiu d’un espectacle sobre la mort, adreçat al públic infantil.

 

Anna Serra

Actriu d’Aboon Teatre, Educadora social i formadora, especialitzada en tractar temes com l’assetjament en l’àmbit escolar i l’esplai.