FORMULARI INSCRIPCIÓ COMPANYIES 2019

Ompliu els següents camps i seguiu les instruccions. Recordeu que els camps marcats amb un asterisc * són obligatoris. En finalitzar la inscripció rebreu un correu electrònic amb el resum de la vostra inscripció. En cas que no el rebéssiu, reviseu el correu brossa.

Pàgina 1 de 5

ATENCIÓ!

Formulari no compatible amb el navegador Safari.

Recomanem Chrome o Firefox.

DADES DE COMPANYIA

codipostal_cia

DADES DE CONTACTE

Totes les notificacions s'enviaran utilitzant aquestes dades

En aquest mail rebràs la confirmació d'inscripció

DADES ESPECTACLE

Màxim 550 caràcters

en minuts

Feu un proposta de dates i llocs on el director artístic pugui veure algun assaig de l'espectacle

Si encara no heu estrenat l'espectacle, seleccioneu l'opció "SÍ" al camp "És estrena?" per poder continuar amb el formulari.

El video haurà d'estar penjat en un servei de visualització en streaming tipus Youtube, Vimeo o Dropbox. Podrà estar protegit mitjançant contrasenya (si és així indiqueu-nos quina). Assegureu-vos que es visualitza correctament abans d'enviar-nos el link. Si us plau NO ens envieu vídeos amb WeTransfer.

Màxim 250 caràcters

No conteu ni tècnics, ni maquinistes, ni regidors.

Màxim 550 caràcters

FITXA TÈCNICA

Indiqueu els requisits mínims per realitzar el vostre espectacle  

DOCUMENTACIÓ

Adjunteu els documents que es demanen a continuació. Les extensions permeses són les següents: jpg, jpeg, tif, tiff, png, gif, doc, docx i pdf. Si utilitzeu el navegador Safari no se us carregaran els arxius. Recomanem utilitzar Chrome o Firefox.

Mida màxima 2MB

Mida màxima 2MB

Mida màxima 1MB

Mida màxima 1MB

Mida màxima 1MB


Enviant aquest formulari, et compromets a acceptar les condicions de participació recollides a la pàgina web www.lamostraigualada.cat/professionals/actuar-a-la-fira/. També et compromets a reservar-te les dates de La Mostra d'Igualada (del 4 al 7 d'abril de 2019) fins la segona setmana de novembre de 2018. Si durant aquest període alguna dada sofrís algun canvi, comunica’ns-ho com més aviat millor enviant un correu electrònic a companyies@lamostraigualada.cat.