Facilitador PRO de COFAE

Ministerio de Educación, Cultura y Deporte - INAEM

COFAE

Les fires d’arts escèniques són espais de negoci i de trobada entre professionals. Per això, amb una clara voluntat de generar nous serveis vinculats a la qualitat i la proximitat com a garantia del contacte professional, COFAE ha activat una línia de generació de contextos de trobada a través dels facilitadors PRO. El treball del facilitador PRO consisteix en posar en contacte a professionals que no es coneguin, actuant per compte propi i també rebent encàrrecs de professionals que necessitin contactar amb algú.

Enguany, el facilitador PRO de La Mostra d’Igualada serà en Jaume Nieto.

Màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona i Màster en Arts de Carrer per FiraTàrrega – Universitat de Lleida. Vinculat a les arts escèniques, primer des de la interpretació i la creació, posteriorment s’ha especialitzat en la producció, la distribució i la internacionalització.

Treballa tant amb entitats públiques com privades del sector de les arts escèniques a Catalunya. Actualment, forma part de l’equip de l’Oficina de l’Institut Català de les Empreses Culturals a Londres i col·labora amb companyies com Harinera, Teatro do Mar, companyia D’Jade i Imaginart.

Si sou nous a La Mostra, o us voleu posar en contacte amb algun programador en concret, no dubteu en localitzar-lo!